NL Flag FR Flag

Oogcontourencrème

  • voedt en hydrateert de gevoelige huid rond de ogen
  • helpt bij de productie van collageen
  • brengt het osmotische evenwicht van de onderzijde van de ogen weer naar normaal.
  • verheldert de algehele uitstraling van het gezicht
Klik hier om de rimpels onder je ogen te verminderen.

Effecten van de crème:

Hoe werkt het?

<b>[ALT1]</b>

Door het gebruik van de crème verbetert de huidelasticiteit, wordt de huid gehydrateerd, worden rimpels minder geprononceerd, wordt de teint verbeterd, en verdwijnen de tekenen van vermoeidheid.

Regelmatig gebruik van de crème helpt de conditie van de huid rond de ogen zichtbaar te verbeteren. Al na één gebruik is het resultaat zichtbaar.

Hoofdbestanddelen:

<b>[ALT2]</b>

ALOË BARBADENSIS

Aloë-extract kalmeert de huid en zorgt voor een maximale penetratie van actieve cosmetische ingrediënten in de huid.

<b>[ALT3]</b>

CAMELLIA SINENSIS

Het wordt gebruikt als cosmetisch ingrediënt en als materiaal voor de "verjongingsinjectie". Het heeft unieke hydraterende eigenschappen, helpt de huidelasticiteit te behouden en rimpels te verwijderen door het bestrijden van vrije radicalen.

<b>[ALT4]</b>

SPIRULINA MAXIMA

Een van de nieuw ontdekte rimpelremedies. Deze biomassa vergemakkelijkt de regeneratie van de huid op celniveau.

<b>[ALT5]</b>

CAMELLIA JAPONICA

Deze bloem helpt de huidcellen te herstellen, helpt de contouren van de oogleden helderder te maken, maakt de diepe expressielijnen en leeftijdsrimpels glad, verwijdert ouderdomsvlekken, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid en verstevigt de huid in het algemeen.

<b>[ALT6]</b>

ALFA-ARBUTINE

Het heeft een zeer breed scala aan effecten: antibacterieel, antiviraal en anti-inflammatoir, heeft vroeg genezende eigenschappen en maakt de huid egaal.

<b>[ALT7]</b>

GEHYDROGENEERDE LECITHINE

Het heeft sterke antiseptische eigenschappen, bevordert de genezing van de beschadigde huid en beschermt tegen de negatieve effecten van het milieu. Het wordt ook gebruikt om de roodheid van de huid, dermatosen, eczeem en acne te verlichten.

met natuurlijke ingrediënten - een bewezen methode tegen rimpels, wallen en kringen onder de ogen!

<b>[ALT10]</b>

Het advies van de specialist

Bij het verschijnen van de eerste huidveroudering, waardoor veroudering en uitdroging van de huid worden vertraagd, en ook bij overmatige belasting van het gezichtsvermogen, raad ik het gebruik van NeoEyes-crème aan. De neutrale samenstelling veroorzaakt geen irritatie en zelfs bij onregelmatig gebruik is er een merkbaar effect te zien.

NeoEyes Crème is noodzakelijk, zelfs bij de eerste leeftijdsgebonden huidveranderingen 2-3 keer per week. Voor vrouwen die last hebben van de ogen door lezen, werken met een computer, tv kijken, een bril of contactlenzen, is het aan te raden om de crème vaker te gebruiken.

Ik beveel als schoonheidsspecialiste al meer dan 15 jaar deze crème aan bij al mijn vrienden.

Linda de Vries, Schoonheidsspecialiste uit Eindhoven

<b>[ALT11]</b>

Hoe gebruik je het?

Breng een royale hoeveelheid van de crème aan onder je ogen en dep het licht in de huid. Twee keer per dag aanbrengen.

<b>[ALT12]</b>

Veiligheidsmaatregelen:

Niet gebruiken als er na gebruik wonden en eczeem op de huid aanwezig zijn, als er roodheid, jeuk of andere irritatie optreedt, moet je stoppen met het gebruik ervan.

Klantenbeoordelingen:

<b>[ALT13]</b>

Laura, 36 jaar
Utrecht

"Ons klimaat en het ontbreken van een volledige slaap zijn erg hard voor de oogleden, en dit is duidelijk, hoezeer ik ook heb geprobeerd om het te fixen. Met het ouder worden, afgezien van fijne rimpels, kreeg ik constant blauwe plekken onder mijn ogen, het resultaat van slechte slaap. Na twee weken van gebruik van NeoEyes werden de rimpels gladgestreken en verdwenen de blauwe plekken volledig! "

<b>[ALT15]</b>

Wilma, 34 jaar
Almere

"Ik ben altijd een voorstander geweest van laat naar bed gaan, en dus waren de wallen onder mijn ogen mijn constante metgezellen. Wat ik ook probeerde te doen, ik zag geen enkel resultaat. Ik geloofde niet dat iets mij kon helpen totdat ik NeoEyes kreeg, na twee maanden waren de wallen volledig verdwenen - ik geloof mijn ogen niet! "

<b>[ALT17]</b>

Karin, 52 jaar
Amersfoort

"NeoEyes heeft niet alleen de donkere kringen onder de ogen verwijderd, maar ook mijn huid zelf verbeterd. "Ik heb over het algemeen een zeer slechte huid, vooral onder de ogen, ik heb nog nooit zo'n effect gezien van andere huidremedies en ik raad dit masker zeker aan voor iedereen die er jonger uit wil zien. "

Klantenbeoordelingen:

Levering en betaling:

Koop NeoEyes nu. De fantastische behandeling voor onder de ogen

Bespaar €89.00

Koop er 3 ontvang er 2 gratis!

€178.00

€89.00

Bespaar €57.00

Koop er 2 ontvang er 1 gratis!

€114.00

€57.00

Bespaar €39.00

Koop er 1 van

€78.00

€39.00